Skip to main content Skip to search

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Wij verzorgen voor een groot aantal cliënten de salarisadministratie, of dat nu voor één loonstrook per maand is of voor 1.500 stroken, iedere cliënt krijgt hetzelfde hoge niveau van dienstverlening.

Wij verwerken niet alleen de input van de cliënt, maar wij controleren tevens de input op fiscale aanvaardbaarheid. Daarna voeren wij een tweede controle uit op de geproduceerde output, alvorens wij het naar de cliënt sturen. Tevens verstrekken wij onze cliënten gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de salarissen.

Wij werken met een geavanceerd online salarissysteem waarin de klant een volledige HR-administratie kan voeren, eventueel uitgebreid met EmployeeSelfService (ESS) en ManagerSelfService (MSS).
De salarisstroken kunnen wij online naar uw medewerkers publiceren.

Onze cliënten bieden wij drie mogelijkheden aan van salarisadministratie:

1. Compleet;
De salarisadministratie besteedt u volledig uit aan Adams;

2. Samen;
U voert de mutaties zelf online in, Adams controleert en verzorgt de salarisverwerking;

3. Zelf;
U verzorgt de salarisadministratie zelf binnen Adams Online salarissen. Hierbij kan Adams altijd als backup fungeren tijdens vakanties en ziekte;

Binnen alle mogelijkheden heeft u altijd online toegang tot uw salarisdocumenten, betaalbestanden en Personeelsinformatie.

Adams werkt met vaste all-in tarieven voor de salarisverwerking. Dit kan al vanaf EUR. 4,50 per werknemer per maand.

Voor een offerte op maat, gelieve contact op te nemen met Jeroen Honingh, 020-6262535, of stuur een email naar jeroen@adams.biz